info@carnivalnews.net

Check Point Software ja F9 Distribution auttavat suomalaisia ja baltialaisia yrityksiä

Digitaalinen transformaatio muokkaa yritysten liiketoimintatapoja, ja samaan aikaan ne kohtaavat uudenlaisia kyberhyökkäyksiä, jotka kykenevät aiheuttamaan isoja vahinkoja. Viime vuoden aikana monet organisaatiot ovat olleet etätyöhön siirtymisen vuoksi aiempaa alttiimpia hyökkäyksille, jotka kohdistuvat niiden vastarakennettuihin hajautettuihin verkkoihin ja pilvipalveluihin. Check Point pyrkii yhdessä uuden jakelukumppaninsa F9 Distributionin kanssa turvaamaan seuraavaa normaalia tarjoamalla suomalaisille ja baltialaisille organisaatioille työkaluja ja keinoja vastata entistä ketterämmin uusimpiin uhkiin omaksumalla ja hyödyntämällä tekoälyn kaltaisia tekniikoita.

Maailman johtava tietoturvayhtiö Check Point® Software Technologies Ltd ja F9 Distribution ovat tehneet sopimuksen Check Pointin tuotteiden, ohjelmistojen ja palveluiden jakelusta Suomessa ja Baltiassa. Sopimuksen myötä alueen yrityksille on saatavana myös täydellinen, monitasoinen tietoturva-arkkitehtuuri Check Point Infinity, joka suojaa yritysten liiketoiminta- ja IT-infrastruktuuria 5. sukupolven monitahoisilta verkkohyökkäyksiltä kaikkialla verkoissa, päätelaitteissa, pilvipalveluissa ja mobiililaitteissa.

Etätyö ja 5G verkot

Etätyöhön siirtymisen ohella toinen iso muutos on ollut 5G-verkkojen nopea yleistyminen Suomessa. Verkkoon liitettyjen IoT-laitteiden määrä kasvaa voimakkaasti, mikä lisää huomattavasti verkkojen alttiutta joutua laajamittaisten, monivektoristen kyberhyökkäyksien kohteiksi. Check Pointin ja F9:n uusi kumppanuus varmistaa, että suomalaisilla ja baltialaisilla yrityksillä on suora pääsy uusimpiin tietoturvatekniikoihin, jotka on suunniteltu suojaamaan 5G- ja IoT-laitteita – usein tietoturvaketjun heikkoja lenkkejä.

Check Point vahvistaa F9:n tietoturvaportfoliota sekä mahdollistaa entistä laajemman tarjooman asiakkaillemme alati kehittyvässä ja kasvavassa tietoturvamarkkinassa. Tietoturva on päivän sana ja tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista osa-alueista IT-alalla Suomessa ja Baltiassa. Check Pointin myötä F9 on tässä kasvussa vahvasti mukana, kommentoi F9 Distribution Oy:n johtaja Juha Tamminen.

Jakelijamme ovat avainasemassa, kun vastaamme yritysten nykypäivän ja tulevaisuuden tietoturvahaasteisiin, ja olemme iloisia voidessamme yhdistää voimamme F9:n kanssa. F9 Distribution on johtava enterprise-ratkaisujen ja -palveluiden jakelija Suomessa ja Baltiassa, joten sen valinta uudeksi jakelijaksi oli luonnollinen osa kasvustrategiaamme. F9:n paikallisuus ja joustavuus ovat avaintekijöitä auttaessamme yhdessä nykyisiä ja uusia asiakkaitamme kohtaamaan pandemian aiheuttamia haasteita ja torjumaan kyberrikollisia, jotka pyrkivät hyötymään tilanteesta. Varmistamme myös, että suomalaiset asiakkaamme ovat valmiita kohtaamaan suurimmatkin pilviturvallisuushaasteet vuonna 2021 ja sen jälkeen, kommentoi Suomen ja Baltian maajohtaja Sampo Vehkaoja Check Point Software Technologiesilta.

Vastaa