info@carnivalnews.net

Miten lähettää anonyymi tekstiviesti verkossa?

Tekstiviestien lähettäminen matkapuhelimilla on vuosien mittaan menettänyt suosiotaan, koska suoran viestin lähettämiseen on yhä enemmän vaihtoehtoja. Viestintävälineet korvasivat perinteisen tekstiviestin, mutta sitä ennen ilmestyi muita sovelluksia, kuten Messenger.

Internetin ansiosta voit nyt lähettää tekstiviestejä nimettömänä ilman henkilöllisyystodistusta tai mitään muutakaan, kunhan he eivät tiedä, että se olet sinä. Näytämme sinulle miten lähetän tekstiviestin, jossa on sivustoja ja sovelluksia, joita voit käyttää, jos tulet nostalgiseksi ja päätät lähettää lyhyen viestin yhdelle tai useammalle ihmiselle.

Foosms.in

Tämä on yksinkertainen sivusto, jossa voit lähettää ilmaisia tekstiviestejä, se pyytää vain tarvittavat tiedot, mukaan lukien puhelinnumero ja viestikentät. Se on yksi niistä sivustoista, jotka toimivat, se antaa sinulle jopa kolme vaihtoehtoa tekstiviestien lähettämisessä, jotka ovat kolmen operaattorin.

Foosms syntyi muutama vuosi sitten, ja sitä ylläpidetään sen jälkeen, kun portaalia on tähän mennessä ylläpitänyt useita henkilöitä. Kirjoita puhelinnumero ja maakoodi, täytä 145 merkkiä sisältävä kenttä ja napsauta ”Lähetä ilmainen tekstiviesti” -painiketta.

Textem

Tämä on yksi Internetin helpoimmista tekstiviestien lähetyssivustoista, jossa täytät tarvittavat kentät, kuten puhelinnumeron, sähköpostin (valinnainen), operaattorin ja tekstiviestin. Textem on sivusto, joka näyttää kaiken, mitä tarvitset lyhyiden viestien lähettämiseen.

Sivusto antaa mahdollisuuden lähettää MMS (Multimedia Messaging), jonka voit tehdä, jos haluat lähettää tekstiviestin, jossa on valokuva, ja vastaanottaja vastaanottaa sen. Se toimii nopeasti, ja voit sekä lähettää että vastaanottaa viestejä, kunhan luot virtuaalisen numeron, jotta voit olla vuorovaikutuksessa nimettömänä.

Open Texting Online

Sinun ei tarvitse rekisteröityä lähettääksesi ilmaisia tekstiviestejä nimettömänä sivustolla, täytä vain pyydetyt tiedot. Valitse vastaanottajan maa, valitse yksi operaattoreista ja täytä viestikenttä, käytettävissä on yhteensä vähintään 160 merkkiä.

Se toimii Telefónican (Movistar), Vodafonen ja kolmannen kanssa, joka on yksi niistä, jotka edelleen lähettävät tekstiviestejä nimettömänä. Se on yksi niistä yksinkertaisista sivustoista, jotka tällä hetkellä onnistuvat pysymään pystyssä ja toivottavasti pysyvät pystyssä vielä pitkään. Kun otetaan huomioon maiden kattavuus, paras.

SendSMSNow

Toinen sivusto, jossa voit lähettää tekstiviestejä nimettömänä ilman, että sinun tarvitsee antaa mitään tietojasi, ei puhelinnumeroasi eikä sähköpostiosoitettasi. Se on portaali, joka on luotu PHP:llä, joka on yksi legendaarisimmista ja joka toimii edelleen, ja joka on lähetetty Espanjaan ja muihin haluamiisi maihin.

Lähetä tekstiviestejä nyt jättää enintään lyhyitä viestejä päivässä, yritä aina olla ylittämättä viittä viestiä, jotka se antaa kullekin IP-osoitteelle, jotta niitä olisi käytettävissä. Vastaanottaja saa tekstiviestin SendSMSNow’lta eikä tietystä numerosta. Viestiä kohti on käytettävissä 130 merkkiä.

Teksti ilmaiseksi

Kyseessä on sivu, jolla on takanaan monta vuotta ja jota ylläpidetään edelleen monien lyhyiden viestien lähettämiseen käytettävissä olevien operaattoreiden ansiosta. Textforfree on ulkoasultaan melko avantgardistinen, mutta on myös huomattava, että se ei näytä joitakin tekstin osia oikein.

Sen tarjoaman palvelun osalta se on toimiva, kuten edellisetkin, se ei vaadi rekisteröitymistä, jotta tekstiviestejä voidaan lähettää nimettömästi ja antamatta muuta kuin henkilön puhelinnumeroa. Textforfree voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat lähettää viestin nopeasti ja ilman komplikaatioita.

Sent.co.uk

Se on parantunut erityisesti yhtenä sivustoista, joilla voi lähettää ilmaisia tekstiviestejä nimettömänä, koska se ei anna mitään tietoja sinusta. Enviado.es on portaali, joka on keskittynyt lyhyiden viestien lähettämiseen Espanjaan, joten jos olet muualta, sitä ei suositella.

Se näyttää sinulle viestien saatavuuden tänään, jos olet aiemmin käyttänyt toista, se vähentää sinut, kunnes joudut rekisteröitymään ja maksamaan pienen maksun. Lähetetty näyttää selkeän käyttöliittymän, sinun on täytettävä puhelinnumero ja viestikentät, ja lähetä viesti klikkaamalla ”Lähetä tekstiviesti”. Syötä captcha, odota 30 sekuntia ja olet valmis.

Text Me – Tekstiviestit ja puhelut

Text Me – Tekstiviestit ja puhelut on julkaistu Androidille ja iOS:lle, ja se on sovellus, jossa on yksinkertainen käyttöliittymä, eikä sinun tarvitse rekisteröityä alustalle. Se mahdollistaa päivittäisten tekstiviestien enimmäismäärän lähettämisen nimettömänä, ja voit halutessasi näyttää lähettäjän toiselle henkilölle.

Sovelluksen avulla voit myös soittaa toisille ihmisille VoIP:n avulla, enintään minuuttia per puhelu, numero ei näy toiselle henkilölle. Ihanteellinen, jos haluat lähettää tekstiviestin tai soittaa toiselle henkilölle ilman, että sinun tarvitsee antaa henkilöllisyytesi. Se on yksi Google Playn ilmaisista sovelluksista.

Twin Chat

Jos haluat lähettää paljon tekstiviestejä päivässä, Twin Chat on hyvä vaihtoehto Google Play -kaupassa, ja siinä saa lähettää enintään 15 tekstiviestiä. Sillä on hyvät sponsorit, joilla se voi kattaa lyhyiden viestien kustannukset, minkä vuoksi se on kasvanut huomattavasti vuosien varrella.

Se lisää mahdollisuuden lähettää hymiöitä, jotka tunnetaan nimellä ”emotisonos”, ja kaikki ne näyttävät eri liikettä yllättääkseen ne, jotka vastaanottavat ne. Twin Chat on viimeisten viiden vuoden aikana tarjonnut itsensä välineeksi, jolla voi lähettää viestejä.

Sovelluksella on toistaiseksi yli 500 000 latausta, ja se odottaa nousevansa tulevina kuukausina sen jälkeen, kun se on uusinut yhteytensä useiden operaattoreiden kanssa Espanjassa ja muualla maailmassa. Se on ilmainen sovellus.

Vastaa