info@carnivalnews.net

Avarn Securityltä uusi joustava turvapalvelutuote pienyrittäjille

Pienyrittäjille suunnattu turvapalvelukokonaisuus laajentaa Avarn Securityn palvelupakettivalikoimaa. Yritysturva Lite on turvapalveluratkaisu, joka sisältää hälytysjärjestelmän ja hälytysvalvontapalvelun sopimuskauden mukaan joustavalla kuukausihinnalla.

Toimiva turvapalveluyrityksen hälytyskeskukseen kytketty turvajärjestelmä ennaltaehkäisee tehokkaasti rikoksia ja ilkivaltaa sekä suojaa yrityksen liiketoimintaa, omaisuutta ja henkilöstöä. Avarn Securityn uusi palveluratkaisu sisältää langattoman hälytysjärjestelmän, jonka käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Lisäksi asiakkaiden apuna ovat turvallisuuden ammattilaiset Avarn Securityn hälytyskeskuksessa, joka valvoo ja palvelee Yritysturva Lite -asiakkaita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Joustoa ja turvaa pienyrittäjien arkeen

Yritysturva Liten sopimuskausi ja kuukausimaksu tuovat joustoa ja turvaa pienyrittjän arkeen, kun kuukausihinta määräytyy sopimuskauden pituuden mukaan. Lisäksi pitkäaikainen asiakkuus palkitaan pienemmällä kuukausimaksulla sopimuskauden päätyttyä.

– Halusimme tuoda pienyrittäjille ratkaisun, jolla he voivat turvata liiketoimintaansa helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Turvapalveluratkaisussa on kyse ennaltaehkäisystä ja yrityksen jatkuvuuden turvaamisesta. Toimitilaan kohdistuva rikos, ilkivalta tai onnettomuus voi katkaista liiketoiminnan ja aiheuttaa isoja tulonmenetyksiä, Avarn Securityn myyntijohtaja Katja Mäntymäki kertoo.

Turvallisuutta helposti ja vaivattomasti

Hälytysjärjestelmän peruspaketti sisältää kaiken tarvittavan pienyrityksen toimitilan turvaamiseen, mutta siihen on lisämaksusta saatavilla laaja valikoima lisäilmaisia ja -tarvikkeita, joilla voi lisätä turvallisuutta helposti ja vaivattomasti. Lisäsuojaa tuovat esimerkiksi palo- tai kosteusilmaisimet, jolloin vesivahingon tai tulipalon aiheuttamien vahinkojen riski pienenee ja onnettomuuden sattuessa vahingot voidaan minimoida. Hälytysjärjestelmä on helppokäyttöinen ja sen hallinta onnistuu helposti myös etänä kätevän mobiilisovelluksen kautta.

Avarn Securityn Yritysturva Lite peruspaketti
Yritysturva liten peruspaketti sisältää keskusyksikön, käyttönäppäimistön, sireenin, ovi-ilmaisimen, liikeilmaisimen, liittymän ja SIM-kortin sekä hälytysvalvontatarrat.

Toimivia ratkaisuja yritysturvallisuuden ammattilaisilta

Avarn Security on erikoistunut nimenomaan yritysten ja organisaatioiden turvallisuusratkaisuihin. Palvelujen ja tuotteiden kehityksessä hyödynnetään vuosien kokemusta yritysten suojaamisen parissa. Yritysturvallisuuden ammattilaisten kokemus yhdistettynä turvallisuusteknologian asiantuntemukseen auttaa löytämään parhaat ratkaisut yritysasiakkaille. Yritysturva Liten lisäksi kuukausihintaisissa palvelupaketeissa onkin laaja valikoima myös muita yrityskäyttöön suunniteltuja turvalllisuusratkaisuja, kuten valvontakameroita ja turvapainikkeita sekä erityisesti rakennustyömaille suunniteltu työmaaturvaratkaisu.

Vastaa