info@carnivalnews.net

Bittium SafeMove® Mobile VPN –tietoturvaohjelmistoon uusi Streams-ominaisuus

Bittium julkaisee Bittium SafeMove® Mobile VPN –tietoturvaohjelmistoon uuden Streams-ominaisuuden. Bittium SafeMove Streams mahdollistaa optimoidun, kestävän ja salatun yhteyden silloinkin, kun käytössä olevat verkkoyhteydet ovat epäluotettavia ja häiriöherkkiä. Bittium SafeMove Streams -teknologian vahvan yhteyden avulla voi suojata useita sovelluksia ja niiden eri yhteyksiä. Salaus ja suojaus mukautuvat eri sovellusten vaihteleviin tarpeisiin ja esimerkiksi reaaliaikaisten puhe- ja videosovelluksien erityistarpeet tulevat huomioiduiksi. Streams-ominaisuus tulee ensin tarjolle Android-laitteille ja jatkossa myös Windows- ja Linux -laitteille.

Bittium SafeMove Mobile VPN mahdollistaa kaikkien IP-pohjaisten sovellusten ja verkkojen hyödyntämisen turvaamalla mobiililaitteen ja palveluiden väliset yhteydet heti laitteen käynnistämisestä lähtien. Kenttäkäytössä yhteydet eivät useimmiten ole optimaaliset, ja verkkohäiriöiden ilmetessä Streams-teknologia vahvistaa langattomien verkkojen suorituskykyä. Katkeileva ja kuuluvuusalueen rajamailla oleva yhteys saadaankin nopeasti palautettua. Uuden tekniikan myötä salattu verkkoliikenne näyttää normaalilta internet-selailulta, jolloin SafeMove Streams läpäisee perinteistä VPN-liikennettä paremmin palomuurit ja toimii verkoissa, joissa VPN-yhteyksiä ei normaalisti sallita. SafeMove Streams tukee yritysverkoissa yleistyvää IPv6-verkkoa, ja mahdollistaa tarvittaessa turvallisen ja saumattoman IPv4- ja IPv6 -siirtymäprosessin ja –yhteiskäytön. Bittium SafeMove Mobile VPN on suunniteltu täydentämään huipputurvallisen Bittium Tough Mobile –älypuhelimen ja Bittium Secure Suite –laitehallintaohjelmiston kokonaisuutta, vahvistaen Bittiumin tietoturvallista tuotetarjoomaa vaativaan viranomaiskäyttöön.

”Bittium SafeMove Mobile VPN on jo pitkään mahdollistanut tietoturvallisen, helpon ja luotettavan etätyöskentelyn eri toimialojen asiakkaillemme. Tietoturvaohjelmistoomme tullut uusi Bittium SafeMove Streams –ominaisuus on ehdoton lisä mobiiliin kyberturvaan, sillä  Streams-ominaisuus suojaa päätelaitteita ja vähentää hyökkäyspintaa, ja samalla huomioi liikkuvaan työskentelyyn ja muuttuviin verkko-olosuhteisiin liittyvät haasteet”, kertoo Juha Eskelin, Bittiumin SafeMove-ratkaisuista vastaava johtaja.

Lähde: News Cision

Vastaa